Burton Jastram

I dagens verden er Burton Jastram blevet et emne af stor relevans og interesse for en bred vifte af mennesker. Hvad enten det skyldes dets indvirkning på samfundet, dets betydning i historien eller dets relevans på det videnskabelige område, har Burton Jastram fanget manges opmærksomhed. I denne artikel vil vi i detaljer udforske de forskellige aspekter og dimensioner relateret til Burton Jastram, og analysere dens indvirkning og relevans i forskellige sammenhænge. Fra dens oprindelse til dens indflydelse i dag, vil vi dykke ned i en udtømmende analyse for bedre at forstå dens implikationer og dens betydning i nutidens verden.

Burton Jastram
Personlig information
Født5. juni 1910 Rediger på Wikidata
San Francisco, Californien, USA Rediger på Wikidata
Død20. maj 1995 (84 år) Rediger på Wikidata
Oakland, Californien, USA Rediger på Wikidata
Højde184 cm Rediger på Wikidata
Vægt84 kg Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­stedUniversity of California, Berkeley Rediger på Wikidata
BeskæftigelseRoer, arkitekt Rediger på Wikidata
Deltog iRoning ved Sommer-OL 1932 - Mændenes otte Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Burton Albert "Burt" Jastram (5. juni 1910 i San Francisco - 20. maj 1995) var en amerikansk roer og olympisk guldvinder.

Jastram var med i USA's otter, der vandt guld ved OL 1932 i Los Angeles, den fjerde amerikanske OL-guldmedalje i otteren i træk. Resten af besætningen bestod af Edwin Salisbury, James Blair, Duncan Gregg, David Dunlap, Charles Chandler, Harold Tower, Winslow Hall og styrmand Norris Graham. Samtlige otte roere var studerende ved University of California, Berkeley. Der deltog i alt otte både i konkurrencen, hvor amerikanerne sikrede sig guldet foran Italien og Canada, der vandt henholdsvis sølv og bronze.[1] Det var de eneste olympiske lege Jastram deltog i.

OL-medaljer

Referencer

  1. ^ "Sportsreference.com: Burt Jastram". Arkiveret fra originalen 18. april 2020. Hentet 2019-10-14. (engelsk)

Eksterne henvisninger