Varm luft for milliarder

Nu om dage er Varm luft for milliarder et emne, der er blevet aktuelt i dagens samfund. Med tiden er Varm luft for milliarder blevet et samtale- og debatpunkt på forskellige områder, hvad enten det er i politik, videnskab, underholdning eller hverdagsliv. Meningerne om dette spørgsmål er forskellige, og holdningerne til Varm luft for milliarder er lige så forskellige. I denne artikel vil vi udforske forskellige aspekter relateret til Varm luft for milliarder og analysere dens indvirkning på nutidens samfund. Fra dets oprindelse til dets indflydelse i dag er Varm luft for milliarder et emne, der aldrig ophører med at skabe interesse og inviterer os til at reflektere over dets betydning i vores daglige liv.

Denne artikel er oprettet af botten PalnaBot ud fra en ekstern database. Den kan derfor have sproglige fejl eller mangler.
Denne skabelon kan fjernes efter kontrol af indholdet.
Varm luft for milliarder
Overblik
OriginaltitelThe Carbon Crooks
GenreDokumentarfilm
Instrueret afTom Heinemann
MedvirkendeAl Gore, Rob Wainwright, Bill Clinton, Connie Hedegaard
FotograferingBo Tengberg
KlipNiels Ostenfeld
Musik afRishi
Produceret afSøren Steen Jespersen
Udgivelsesdato2013 Rediger på Wikidata
CensurTilladt for alle
Længde57 min.
OprindelseslandDanmark Rediger på Wikidata
Links
på IMDb Rediger på Wikidata
i DFI's filmdatabase
i Filmcentralen
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Varm luft for milliarder er en film instrueret af Tom Heinemann.

Handling

EU's første klimakvote blev sat til salg i 2005. Idéen var, at handlen med kvoterne skulle reducere CO2-udledningen og dermed redde kloden fra den globale opvarmning. Men systemet er brudt sammen og Danmark blev i stedet centrum for en af verdens hurtigst voksende svindelnumre. Eksperter og Europol vurderer, at statskasserne rundt om i Europa mistede op mod 70 milliarder kroner til hackere og momssvindlere fra hele verden. Og aldrig før i menneskehedens historie er der udledt så meget CO2 som nu. Kvotesystemet er kollapset - og priserne er faldet med 90%. Det har derfor aldrig været billigere at forurene end det er i dag.[1]

Referencer

  1. ^ Denne beskrivelse stammer fra Det Danske Filminstituts Filmdatabase.

Eksterne henvisninger

Spire
Denne artikel om en dansk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.