Kensington

I vore dage er Kensington blevet et emne af stor betydning og interesse i det moderne samfund. Med teknologiens fremskridt og konstante ændringer i verden har Kensington fanget opmærksomheden hos millioner af mennesker rundt om i verden. Fra dens indflydelse på hverdagen til dens indflydelse på kultur og økonomi, har Kensington etableret sig som et relevant emne, der er værd at analysere i dag. I denne artikel vil vi gå i dybden med de forskellige aspekter relateret til Kensington, hvilket giver et omfattende overblik, der giver os mulighed for at forstå dets betydning i dag.

Bygninger lidt syd for Kensington High Street
For alternative betydninger, se Kensington (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Kensington)

Kensington er et distrikt i det vestlige og centrale London; bydelen Kensington and Chelsea i England. Dens kommercielle centrum er Kensington High Street. Dette velhavende og tætbefolkede område indeholder den velkendte museumsbydel South Kensington.

Den nordøstlige del af området består af Kensington Gardens, der indeholder Albert Memorial, Serpentine Gallery og Speke's monument. South Kensington og Gloucester Road huser Imperial College London, Royal College of Music, Royal Albert Hall, Natural History Museum, Victoria and Albert Museum og Science Museum. Området rummer også mange ambassader og konsulater.

Området nævnes først gang i Dommedagsbogen i 1086, hvor det er skrevet på latin som Chenesitone,[1] som er blevet fortolket oprindeligt have været Kenesignetun, som betød Kenesignes land eller engeangelsaksisk. Freddie Mercury skrev det meste af "Bohemian Rhapsody" i sit hjem på Holland Road i Kensington.[2]

Billede af Kensington taget af videnskabsmanden Sir Joseph Norman Lockyer, set fra luften i en gasballon 1909


Eksterne kilder/henvisninger

  • Directed by Carl Johnston (2004-12-04). The Story of Bohemian Rhapsody (Television production). BBC.
Spire
Denne artikel om Englands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

51°30′1.44″N 0°11′27.29″V / 51.5004000°N 0.1909139°V / 51.5004000; -0.1909139