Hestgardekasernen

I dag skal vi dykke ned i den fascinerende verden af ​​Hestgardekasernen. I umindelige tider har Hestgardekasernen været en kilde til intriger, spænding og debat. Uanset om det er dets indflydelse på samfundet, dets relevans i historien eller dets indflydelse på den moderne verden, har Hestgardekasernen altid haft en fremtrædende plads i folks sind og hjerter. I denne artikel vil vi udforske betydningen og betydningen af ​​Hestgardekasernen i detaljer, analysere dens indvirkning på forskellige aspekter af hverdagen og dykke ned i årsagerne til, at Hestgardekasernen fortsætter med at generere interesse og lidenskab i dag. Så gør dig klar til at fordybe dig i en fængslende rejse gennem historien, kulturen og relevansen af ​​Hestgardekasernen i dagens verden.

Hestgardekasernen

Hestgardekasernen er en tidligere kaserne i Frederiksholms Kanal 26 i København.

Historie

Kasernen er tegnet i en streng nyklassicistisk stil af arkitekten Andreas Kirkerup i 1792 under tilsyn af ingeniørmajor Hans Lønborg. Her havde Livgarden til Hest til huse. Den blev genopført af samme arkitekt efter en brand i 1798.

Den ligger umiddelbart op til Fæstningens Materialgård i nr. 28 og er fredet.

I årene 19961999 forestod daværende Slots- og Ejendomsstyrelsen (i dag Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme) en restaurering og nyindretning af kasernebygningen.

I dag huser den billedhuggerafdelingen af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.

Eksterne henvisninger

Spire
Denne artikel om et dansk bygningsværk og/eller en dansk seværdighed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Spire
Denne artikel om militær er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

55°40′24.09″N 12°34′41.01″Ø / 55.6733583°N 12.5780583°Ø / 55.6733583; 12.5780583