I dagens verden er Diskussion:Yin og yang et emne, der har fanget opmærksomheden hos millioner af mennesker rundt om i verden. Hvad enten det skyldes dets indvirkning på samfundet, dets relevans i det videnskabelige område eller dets betydning i populærkulturen, er Diskussion:Yin og yang blevet et emne af universel interesse. Siden dets fremkomst har Diskussion:Yin og yang genereret debatter, forskning og analyser, der har givet os mulighed for at forstå dens omfang og dimensioner. I denne artikel vil vi udforske forskellige aspekter relateret til Diskussion:Yin og yang, fra dets oprindelse til dets indflydelse på forskellige områder af dagligdagen. Gennem en tværfaglig tilgang vil vi forsøge at tilbyde et samlet overblik over Diskussion:Yin og yang og dets indflydelse på nutidens verden.
Såvidt jeg har fået fortalt stammer Yin-Yang symbolet fra Japan; og Yin er det Japanske ord for vagina, og Yang er det Japanske ord for penis.
KG
Eller er det blot navnet på symbolet der er Japansk, hvor imod selve symbolet stammer fra Kina?
KG
Denne artikel er i udpræget grad udtryk for et konfessionelt synspunkt, idet det nærmest hele vejen igennem tages for givet, at en bestemt blanding af kinesisk taoisme og nyreligiøsitet er sand og faktisk virksom. --Pinnerup 11. mar 2008, 19:28 (CET)
Yin Yang er bestemt oprindeligt kinesisk og betyder i en meget tidlig ikke filosofisk betydning skygge og sol side eller nord syd på tagryg. Der er angivet vægtige akademisk gyldige kilder på siden. LBC
Der er ingen, der kender "taiji" - i alt fald ikke i forhold til hvor mange, der kender "yin og yang". --Palnatoke 2. jul 2010, 10:35 (CEST)
At noget er fejlagtigt kendt i Vesten gør det jo ikke rigtigt? Det er ikke os danskere der har patent på yin yang. 1.6 milliard kinesere kalder det taiji og har gjort det i det mindste siden Songdynastiet for tusind år siden. Det er selvfølgelig muligt at have både en side med yin yang og med taiji, men hvis man skal have begge stående, skal begge indeholde stort set de samme oplysninger for at give den korrekte historiske mening. Artiklen giver jo en forklaring på sammenhængen. LBC
Det drejer sig vel ikke om sprogbrug, men om at vores viden om emnet har været mangelfuld, vi ved mere i dag. Men jeg er nu selv drejet over til at der både skal være en "yin og yang" side og "taiji" side...jeg tror faktisk godt det kan beskrives klart på begge sider. LBC (Skrev Larsbo c (diskussion • bidrag) 3. jul 2010, 11:44. Husk at signere dine indlæg.)