I denne artikel vil vi udforske Call me i dybden og analysere dens indvirkning, relevans og indflydelse på forskellige områder. Call me er blevet et emne for stigende interesse i nutidens samfund, hvilket har skabt debat og refleksion omkring dets implikationer. Igennem disse sider vil vi undersøge de mange aspekter omkring Call me, fra dets oprindelse og udvikling til dets udvikling over tid. Derudover vil vi analysere dens sammenhæng med andre fænomener og dens rolle i at forme den nuværende verden. Vi håber, at denne artikel fungerer som udgangspunkt for en dybere refleksion over Call me og dens implikationer for hverdagen.
Call Me er navnet på et dansk teleselskab, der har markedsført sig på lave priser. Den primære forretning er mobilabonnementer, salg af mobiltelefoner og mobilt bredbånd, og selskabet har i dag[hvornår?] over 250.000 kunder og 65 medarbejdere[kilde mangler].
Call Me blev oprettet i 1997 som Debitel Danmark; et navn, man havde købt retten til at anvende i Danmark af et tysk selskab med samme navn.[1] I februar 2007 købte teleselskabet TeliaSonera virksomheden for 1.046 mio. kr.[2] og øgede dermed TeliaSoneras markedsandel i Danmark fra 20 til 25%.
I 2008 ændrede den daværende direktør Søren Abildgaard strategien for Call Me til et rent online teleselskab, og fjernede derved de tidligere fysiske adresser. Samme år ændredes navnet til det nuværende.[3]