Felix Aylmer



Al den viden, som mennesket har opsamlet gennem århundreder om Felix Aylmer, er nu tilgængelig på internettet, og vi har samlet og arrangeret den for dig på den mest tilgængelige måde. Vi ønsker, at du hurtigt og effektivt kan få adgang til alt det om Felix Aylmer, som du ønsker at vide, at din oplevelse er behagelig, og at du føler, at du virkelig har fundet de oplysninger om Felix Aylmer, som du søgte.

For at nå vores mål har vi gjort en indsats for ikke kun at få de mest opdaterede, forståelige og sandfærdige oplysninger om Felix Aylmer, men vi har også sørget for, at sidens design, læsbarhed, indlæsningshastighed og brugervenlighed er så behagelige som muligt, så du kan fokusere på det væsentlige, nemlig at kende alle de data og oplysninger, der er tilgængelige om Felix Aylmer, uden at skulle bekymre dig om andet, det har vi allerede taget hånd om for dig. Vi håber, at vi har nået vores mål, og at du har fundet de oplysninger, du ønskede om Felix Aylmer. Så vi byder dig velkommen og opfordrer dig til at fortsætte med at nyde oplevelsen af at bruge scientiada.comZ.


Felix Aylmer

Sir Felix Aylmer Allan Warren.jpg
Felix Aylmer, 1973
Født
Felix Edward Aylmer Jones

( 1889-02-21 ) 21. februar 1889
Døde 2. september 1979 (1979-09-02) (90 år gammel)
År aktive 19111979
Ægtefælle (r)
Cecily Byrne
( m.  1915; død 1975)
Børn 3

Sir Felix Edward Aylmer Jones , OBE (21. februar 1889 - 2. september 1979), kendt som Felix Aylmer , var en engelsk sceneskuespiller, der også optrådte i biografen og på tv. Aylmer optrådte i film med komikere som Will Hay og George Formby .

Tidligt liv

Felix Aylmer blev født i Corsham , Wiltshire , søn af Lilian og Oberstløjtnant Thomas Edward Aylmer Jones. Han blev uddannet ved King James's Grammar School, Almondbury , nær Huddersfield , hvor han var pensionat fra 1897 til 1900, Magdalen College School og Exeter College, Oxford , hvor han var medlem af Oxford University Dramatic Society (OUDS). Han uddannede sig under skuespillerinden og instruktøren i den victorianske æra Rosina Filippi, inden han sikrede sit første professionelle engagement i Colosseum i London i 1911. Han optrådte i verdenspremieren på The Farmer's Wife af Eden Phillpotts Birmingham Repertory Theatre i 1917. Mellem 1917 og 1919 han tjente som juniorofficer i Royal Naval Volunteer Reserve (RNVR).

Karriere

Han handlede med Sir Laurence Olivier i Shakespeare- film, optrådte som Polonius i Hamlet (1948), og spillede ofte kloge gamle mænd, såsom Merlin i Knights of the Round Table (1953). Han spillede ærkebiskoppen af Canterbury i filmatiseringen af Becket (1964) med Richard Burton og Peter O'Toole og gav elokutionsundervisning til den unge Audrey Hepburn .

Hans mindeværdige leveringsstil - værdig og lærd - blev ofte efterlignet af komikere som Peter Sellers og Kenneth Williams . Som dramatikeren og barristeren John Mortimer bemærkede, blev de manerer, som Aylmer bragte i sine roller, efterlignet i det virkelige liv af dommere på bænken . Williams bemærkede, at selv om hans efterligning af Aylmer var en specialitet i hans dage med ENSA , Armed Forces Entertainment Association, kom han til den konklusion, at ingen af tropperne vidste, hvem der blev efterlignet.

Aylmer var formand for egenkapital fra 1950 til 1969. Han blev udnævnt til officer i det britiske imperiums orden i 1950s kongens fødselsdagsudmærkelser og blev riddet i 1965 dronningens fødselsdagsudmærkelser.

Han var også fortælleren i den originale version af Richard Williams 'ufærdige animerede projekt, The Thief and the Cobbler .

I en alder af 80 spillede Felix Aylmer en skurk i en episode af Randall og Hopkirk (død) med titlen " Det antages at være tykkere end vand ". Hans sidste store filmrolle var som abbeden i sitcom Oh, Brother! , overfor Derek Nimmo (196870). Han optrådte som læge i en episode af tv-serien Jason King kaldet "If It's Got To Go, It's Got To Go" i 1972, i en alder af 83. Aylmer døde på et plejehjem, 90 år gammel, i Pyrford , Surrey i 1979.

Personlige liv

Han giftede sig med Cecily Minnie Jane Byrne under første verdenskrig, og de havde tre børn.

Publikationer

  • Dickens Incognito (1959)
  • Drood-sagen (1964)

Udvalgte scenekreditter

Filmografi

19301940

År Titel Rolle Bemærkninger
1930 Flugt Guvernør
Den midlertidige enke Anklagemyndighed
1932 Verden, kødet, djævelen Sir Henderson Trent
1933 Skyggen Sir Richard Bryant
Den vandrende jøde Ferera
Spøgelseskameraet Koroner
Hjem kære hjem Robert Wilding KC
1934 Glory Path Præsident for Thalia
Night Club Queen Retsforfølgelse
Hviskende tunger Supt. Fulton
Lægeordrer Sir Daniel Summerfield udgivet som The Doctor's Secret i USA
Min gamle hollandsk Dommer
Iron Duke Lord Uxbridge
1935 Den klarsynede Anklager Ukrediteret
Det guddommelige gnist Butler
Hej søde Peabody
Gamle roser Lord Sandelbury
Spar es Lord Yardleigh
Skakmat Henry Nicholls
Prisen på en sang Graham
Hendes sidste partner Lord Carnforth
Hun skal have musik Donald Black
1936 Den ukorrekte hertuginde Grev Seidel
Rhodos i Afrika Johannesburg diplomat Ukrediteret, frigivet som Rhodos i USA
Tudor Rose Edward Seymour udgivet som Nine Days a Queen i USA
I suppen Råd Ukrediteret
Syv syndere Sir Charles Webber
Royal Eagle Windridge
Som du kan lide det Hertug Frederik
Støvet Hermelin Politi kommissær
Manden i spejlet Jarlen af Wigan
Sensation Lord Bouverie
Jack of All Trades Administrerende direktør
Møllen på floss Hr. Wakem
1937 Handling til bagvaskelse Sir Eustace Cunninghame
Drømmende læber Sir Robert Blaker
Frøen John Bennett
Glamourøs aften Diplomat
Præst af Bray Earl of Brendon
Victoria den Store Lord Palmerston
Rotten Anklagemyndighed
Live Wire Wilton
1938 Sydkørsel Formand for Rådet
Bank ferie Kirurg
Ligesom en kvinde Sir Robert Hummel
Break the News Sir George Bickory
Kate Plus Ti Biskop
Jeg har en hest Lovatt
Tres herlige år Lord Palmerston udgivet som Queen of Destiny i USA
Citadellet Hr. Boon
1939 Young Man's Fancy Sir Caleb Crowther
1940 Dr. O'Dowd Formand
Spioner i luften Oberst Cairns
Pige i nyhederne Anklagemyndighed
Nat tog til München Dr. John Fredericks
Charleys (storhjertede) tante Proktoren
Briggs-familien Mr Sand
Sagen om den bange dame Dr. Amersham udgivet som The Frightened Lady i USA
Saloon Bar Borgmester

19411950

År Titel Rolle Bemærkninger
1941 St. Michael's spøgelse Dr. Winter
Major Barbara James
Kipps Arkitekt Ukrediteret
Den helliges ferie Leighton
Fortryllet Hr. Morton udgivet som The Spell of Amy Nugent i USA
En gang en skurk Kings råd
Atlantic Ferry bankpræsident
Jeg takker dig Henry Potter
Sydamerikanske George Hr. Appleby
Hej Gang! Lord Amersham
1942 Den syvende overlevende Sir Elmer Norton
Whitehall's Black Sheep Crabtree
Ucensureret Oberst von Hohenstein
Sabotage til søs John Dighton
Den unge Mr. Pitt Lord North
1943 Peterville-diamanten Formand
Torsdagens barn Hr. Keith
Livet og døden af oberst Blimp Biskoppen
Undslippe til fare Sir Alfred Horton
Demi-paradiset Hr. Runalow
1944 Tiden flyver Professoren
Engelsk uden tårer Mr. Spaggot
Mr. Emmanuel Hr. Emmanuel
Henry V Ærkebiskop af Canterbury
1945 Vejen til stjernerne Pastor Charles Moss
Den onde dame Hogarth
Caesar og Cleopatra Første adelsmand
1946 Årene imellem Sir Enrst Forster
Magic Bow Signor Fazzini
Den griner dame Sir Felix Mountroyal
1947 Manden indeni Præst
Grønne fingre Daniel Booth
Oktobermanden Dr Martin
En mand om huset Richard Sanctuary
Ghosts of Berkeley Square Oberst H. "Bulldog" Kelsoe
1948 Hamlet Danmarks Kongelige Domstol - Polonius, Lord Chamberlain
Kalenderen Lord Forlingham
Kvartet Martin (segment "Oberstens dame")
1949 Edward, min søn Hr. Hanray
Alice i Eventyrland Dr Liddell / The Cheshire Cat Stemme
Christopher Columbus Fader Perez
Prins af ræve Grev Marc Antonio Verano
1950 Dit vidne Britisk dommer udgivet som Eye Witness i USA
Så længe på messen Britisk konsul
Trio Bankchef (segment "Verger")
Hun skal have mord Mr Playfair

19511960

År Titel Rolle Bemærkninger
1951 Ingen motorvej Sir Philip Ukrediteret
Damen med en lampe Lord Palmerston
Huset på pladsen Sir William, lægen Ukrediteret, frigivet som jeg aldrig glemmer dig i USA
Quo Vadis Plautius
1952 Ivanhoe Isak
Manden, der så togene gå forbi Mr. Merkemans udgivet som The Paris Express i USA
1953 Mesteren af Ballantrae Lord Durrisdeer
Riddere af det runde bord Merlin
Trekanten Brisetout (segment "A logi for natten")
1954 Kærlighedslotteriet Winant
Englen, der pantsatte sin harpe Joshua Webman
1956 Taber tager alt Den anden
Anastasia Chamberlain
1957 Saint Joan Inkvisitor
1958 Jeg beskylder! Edgar Demange
Den tohovedede spion Cornaz
Lægerens dilemma Sir Patrick Cullen
Separate tabeller Mr. Fowler
1959 Mumien Stephen Banning
1960 Tag aldrig slik fra en fremmed Clarence Olderberry Sr.
Fra terrassen James Duncan MacHardie
Exodus Dr. Liberman
Hænderne på Orlac Dr Francis Cochrane

1961-1992

År Titel Rolle Bemærkninger
1962 Vejen til Hong Kong Grand Lama
Drengene Dommer
1963 Den løbende mand Præst
1964 Becket Ærkebiskop af Canterbury
Kridthaven Dommer McWhirrey
1965 Maskerade Henrickson
1966 Ud af det ukendte Mr. Bone Episode: Walk's End
1968 Champions Gammel mand Episode: Begyndelsen
Afvis og fald ... af en fuglekikker Dommer
Fjendtligt vidne Retfærdighed Osborne
1968-1970 Åh, broder! Fader Anselm 19 episoder
1970 Randall og Hopkirk (død) Joshua Crackan Episode: Det antages at være tykkere end vand
1972 Jason King Dr. Wilstein Episode: Hvis det skal gå, skal det gå
1973 Åh, far! Fader Anselm To episoder
1992 Tyven og skomageren Fortæller Originalversion og genindsnit; frigivet posthumt

Referencer

eksterne links

Opiniones de nuestros usuarios

Kate Michaelsen

Jeg blev slået af denne artikel om Felix Aylmer, det er sjovt, hvor velafmålte ordene er, det er ligesom... elegant., Endelig en artikel om Felix Aylmer

Elly Rohde

Endelig! I dag ser det ud til, at hvis de ikke skriver artikler på 10.000 ord til dig, er de ikke glade. Mine herrer indholdsskribenter, dette ER en god artikel om Felix Aylmer., Ja